Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «روح‌اله سهرابی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به فراهم شدن امکان ارایه خدمات شامل معاینه، تجویز دارو و خدمات پاراکلینیک از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، تصویربرداری، فیزیوتراپی در بستر الکترونیک برای تمامی پزشکان و ارایه‌کنندگان خدمات تشخیصی و درمانی، چاپ دفترچه‌های درمانی جدید از اول اسفند ماه امسال در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور متوقف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمامی افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی می‌توانند با ارایه کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه درمانی از خدمات تشخیصی و درمانی مورد تعهد سازمان برخوردار شده و در زمان مراجعه به پزشک و موسسات تشخیصی و درمانی الزامی به ارایه دفترچه درمانی از سوی بیمار وجود ندارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بیمه‌شدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی برای تسهیل دریافت خدمات درمانی می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان به نشانی eservices.tamin.ir نسبت به ایجاد حساب کاربری و تکمیل مشخصات هویتی و درج شماره تلفن همراه (موبایل) خود در درگاه مذکور اقدام کنند.

دکتر سهرابی خاطرنشان کرد: بیمه‌شدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی پیش از مراجعه به مراکز درمانی می‌توانند با مراجعه به سایت medical.tamin.ir، ورود کدملی و یا شماره‌گیری #۱۴۲۰*۴* ، انتخاب گزینه ۱ (استعلام اعتبار درمانی) و ورود کدملی نسبت به استعلام استحقاق درمان و پوشش بیمه درمان خود اطمینان حاصل کنند.

وی ادامه داد: شماره‌گیری #۱*۱۴۲۰*۴* ، استفاده از اپلیکیشن موبایل با مراجعه به سایت pwa.tamin.ir و ورود کدملی، شماره‌گیری #۱۶۶۶*  و انتخاب گزینه ۱ (استحقاق‌سنجی) از دیگر راه‌های استعلام استحقاق درمان و پوشش بیمه درمان توسط بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بیمه‌شدگانی که بر اساس نتایج دریافتی از این روش‌ها و یا اعلام مراکز درمانی، فاقد استحقاق درمان است، در صورت اعتراض می‌تواند موضوع را از طریق سامانه ۱۴۲۰ پیگیری کنند.

دکتر سهرابی گفت: بیمه‌شدگان سازمان تمین اجتماعی در صورت ایجاد حساب کاربری در سامانه eservices.tamin.ir می‌توانند خلاصه سوابق درمانی خود را با مراجعه به این سامانه در پنجره (منوی) مخصوص بیمه شدگان ملاحظه کنند.

وی ادامه داد: تمامی پزشکان طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه نسخه الکترونیک سازمان (ep.tamin.ir) و دریافت نام کاربری، نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: پزشکان و موسسات تشخیصی و درمانی طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، که نسبت به تهیه سامانه‌های نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک اقدام کرده‌ و از سامانه‌های تحت مالکیت سازمان (ep.tamin.ir, darman.tamin.ir) استفاده نمی‌کنند، می‌توانند با استفاده از سامانه‌های مورد نظر خود و پیاده‌سازی نرم‌افزارهای واسط (API) توسط شرکت‌های نرم‌افزاری طرف قرارداد، نسبت به نسخه‌نویسی و پذیرش الکترونیک نسخ اقدام کنند.

دکتر سهرابی افزود: ارایه خدمات درمانی در بخش بستری به نوزادان فاقد کدملی تا زمان صدور شناسنامه و اختصاص کدملی به نوزاد (حداکثر تا یکماه پس از تولد) از طریق کدملی مادر امکان‌پذیر است.

 ۹۴۳ هزار و ۲۰۰ نفر از جمعیت یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قردار دارند  وضریب پوشش بیمه در این استان ۶۴ درصد است که از متوسط کشوری بالاتر است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی اراک استان مرکزی پرونده الکترونیک سلامت بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی اراک استان مرکزی سازمان تامین اجتماعی اراک استان مرکزی پرونده الکترونیک سلامت بهداشت و سلامت اخبار کنکور سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی تشخیصی و درمانی استان مرکزی بیمه شدگان پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۷۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی رایگان است.
دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کامل در حال اجرا است.
او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ نوع دریافتی از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.
رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.
طباطبایی گفت: والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟